طرز تهیه پارفه ماست و گیلاس

مواد لازم و طرز تهیه این دسر خوشمزه و زیبا در ادامه مطلب.

مواد لازم:

خامه (شیرین و فرم گرفته): 200 گرم
ماست چکیده: 140 گرم
کمپوت گیلاس (بدون هسته و ریز خردشده): 4/1 پیمانه
آب لیموترش تازه: 1 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیموترش: 1 قاشق چایخوری
شکر (نرم و دانه ریز): 50 گرم
پودر ژلاتین: 4/1 قاشق چایخوری
برگ نعناع: تعدادی برای تزیین

طرز تهیه:

1- در ظرفی، خامه و ماست را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط و به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید؛
2- به نیمی از آن، گیلاس بیافزایید و هم بزنید. به بقیه آن، آب لیموترش تازه، رنده پوست لیموترش و شکر را اضافه و مخلوط کنید؛
3- در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین و یک قاشق چایخوری آب بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بِنماری) سپس ژلاتین ذوب شده را به مخلوط ماست و آب لیموترش اضافه و مخلوط کنید؛
4- هر یک از مخلوط ها را به صورت جداگانه در قیف بدون سرماسوره بریزید و آنها را به صورت لایه ای در لیوان مورد نظر بریزید سپس روی دسر را با
خامه فرم گرفته، گیلاس، برگ نعناع و رنده پوست لیموترش تزیین کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت، پارفه ماست و گیلاس آماده سرو است.


منبع: سانازسانیا

دانـــــلود

  • - بازدید: 103

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *