مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!
آرد:500 گرم
كره:250 گرم
روغن مایع: 125 میلیلیتر
پسته پودرشده: 100 گرم
هل: 2 قاشق سوپخوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم
كره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه كرده و درصورت خشك بودن خمیر میتوان كره به آن اضافه كرد. داخل اسكوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده كرده و از قاشق جدا كنید، سپس در كپسولهای كاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالبهای مونوپورشن و مقداری كیك اسفنجی حلوای پسته را تزیین كنید.
دیدگاه های شما