آموزش درست کردن حلوای پسته

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

آرد:500 گرم

كره:250 گرم

روغن مایع: 125 میلی‌لیتر

پسته پودرشده: 100 گرم

هل: 2 قاشق سوپ‌خوری

رنگ سبز خوراکی:  به میزان لازم

طرز تهیه حلوا:

كره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه كرده و درصورت خشك بودن خمیر می‌توان كره به آن اضافه كرد. داخل اسكوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده كرده و از قاشق جدا كنید، سپس در كپسول‌های كاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب‌های مونوپورشن و مقداری كیك اسفنجی حلوای پسته را تزیین كنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,433

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *