آموزش درست کردن كيک سيب زمينی در ادامه مطلب.
آرد 700 گرم
تخم مرغ دو عدد
ماست دو قاشق غذاخوری
خامه دو قاشق غذاخوری
شیر 250 ميلی ليتر
كره ذوب شده 100 گرم
نمک يک قاشق چایخوری
شکر 40 گرم
بكينگ پودر يک قاشق چایخوری
سيب زمينی پخته شده: يک كيلو گرم
جعفری خرد شده: نصف ليوان
پيازچه خرد شده: یک سوم ليوان
پنير لبنه، كره و خردل ملايم: از هركدام دو قاشق غذاخوری
كاری، نمک، فلفل، آويشن و پودر سير: از هركدام يک قاشق چایخوری
برای تهيه خمير ابتدا آرد، نمک و بكينگ پودر را با هم مخلوط می كنيم و كنار می گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسهای گود با همزن دستی خوب مخلوط می كنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز ميدهيم تا خمير لطيفی بدست بیاید. روی خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت می دهيم.
سيب زمينی های پخته را رنده كرده و در كاسهای گود تمامی مواد وسط خمير را با هم مخلوط می كنيم.
دو سوم خمير را به قطر نيم سانتیمتر پهن می كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روی كف و ديوارههاي آن می اندازيم، مواد سيبزميني را داخل خمير قرار داده، باقيمانده خمير را روي آن پهن ميكنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد می كنيم.
قالب را 30 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كرده ايم قرار ميدهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخممرغ و زعفران زرين ميكنيم و دوباره 30 دقيقه داخل فر قرار می دهيم تا طلایی شود.
منبع: برترین ها
دیدگاه های شما