آموزش درست کردن تارت لیمو ترش

آموزش درست کردن تارت لیمو ترش در ادامه مطلب.

مواد لازم:

آرد نول (الک شده): 250 گرم
پودر قند (الک شده): 60 گرم
نمک: نصف قاشق چای خوری
کره (خردشده): 70 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
روغن جامد: مقداری برای چرب کردن
لوبیا یا برنج: به مقدار لازم
شکر (نرم و دانه ریز): 200 گرم
پوست پرتقال (رنده شده): 1 قاشق چای خوری
آب پرتقال: 45 میلی لیتر
پوست لیموترش (رنده شده): 1 قاشق چای خوری
آب لیموترش: 45 میلی لیتر
خامه صبحانه: 125 میلی لیتر
لیموترش (حلقه ای خردشده): تعدادی برای تزیین

طرز تهیه:

1- آرد نول، پودر قند و نیمی از نمک را در ظرفی، مخلوط و الک کنید. کره را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا خمیر شبیه تکه های پودر سوخاری شود، سپس یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده و به آرامی با سرِ انگشت، ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
2- خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 03 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را از 51 دقیقه قبل، روی حرارت 571 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
3- خمیر سردشده را با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و آن را داخل قالب تارت قرار داده و اضافی آن را بگیرید، سپس با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید؛
4- خمیر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی آن، مقداری لوبیا یا برنج بریزید و به مدت 01 تا 51 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید. پس از این مدت، فویل و لوبیا را از روی تارت بردارید و آن را مجدداً داخل فر برگردانید و پخت را به مدت پنج دقیقه دیگر ادامه دهید؛
5- در این فاصله، بقیه تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید، سپس رنده پوست پرتقال، آب پرتقال، رنده پوست لیموترش، آب لیموترش، خامه صبحانه و بقیه نمک را به آن افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی خاصل شود؛
6- خمیر تارت آماده شده را از فر خارج کرده، مایه آماده شده را روی آن بریزید و با پشتِ قاشق، سطح آن را صاف کنید، سپس آن را مجدداً به مدت 54 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد؛
7- پس از پخت، تارت را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 03 دقیقه در دمای محیط بماند تا کاملاً خنک شود، سپس آن را برش داده و با حلقه های لیموترش، تزیین و سرو کنید.

 

منبع: ساناز سانیا

دانـــــلود

  • - بازدید: 149

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *