آموزش درست کردن سمبوسه رژیمی

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

آرد : یک پیمانه

نخودسبز آب پز و له شده : نصف پیمانه

لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده : نصف پیمانه

برنج نیمه پخته : نصف پیمانه

فلفل سبز ریز خرد شده : ۲عدد

آب لیمو : ۲قاشق مرباخوری

شکر : یک قاشق مرباخوری

زنیان : یک قاشق مرباخوری

روغن : نصف قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به میزان کافی

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

آرد را با کمی آب ولرم مخلوط کنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و دانه های زنیان را در آن تفت دهید، سپس لوبیا سبز و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.

درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.

 

منبع: آشپزآنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 64

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *