مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب !!
مواد لازم برای 4 نفر:
روش تهیه:
1- آب و آرد را به آرامی با هم مخلوط كرده تا به خمیر شلی دست پیدا كنید. دو نكته كلیدی در تهیه خمیر تمپورا وجود دارد. اول اینكه خمیر را زیاد هم نزنید، همین اندازه كه آرد در آب حل شود و گلوله نباشد كافی است. نكته دوم این است كه مایهخمیر تمپورا باید سرد باشد تا لطیف شود، پس از آب سرد استفاده كنید و حتی چند قطعه یخ بعد از آماده شدن در آن بیندازید.
2- روغن را در یك قابلمه كوچك روی شعله زیاد داغ كنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد كه میگو در آن شناور شود. میگو و سبزیها را در خمیر زده و داخل روغن با شعله متوسط حدود 4 دقیقه سرخ كرده و در این مدت یك بار آن را پشتورو كنید، سپس از قابلمه خارج كرده و با حوله كاغذی روغن آن را بگیرید.
نکات:
1- به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده كنید.
2- مقدار آرد را حداكثر تا 2 پیمانه افزایش دهید.
3- به جای آب گازدار میتوانید از ماءالشعیر استفاده كنید.
دیدگاه های شما