طرز تهیه فلافل پنیر محلی

بدون دیدگاه

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!

مواد لازم :

  •  پنیر محلی = ۳۵۰ گرم
  •  آرد نخود =  ۱۰ قاشق غذاخوری
  •  جوش شیرین =  یک چهارم قاشق مرباخوری
  •  نمک و فلفل =  به مقدار کافی
  •  آب =  به مقدار لازم
  • روغن = برای سرخ کردن

طرز تهیه :

ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 726

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *