یکی از کره های بسیار خوشمزه و پر خاصییت کره بادام زمینی است که بسیار مقوی و در عین چرب بودن هیچ چربی خطرناکی ندارد.و برای کودکان و بزرگسالان بسیار مفید می باشد که در عین گران بودن بسیار بسیار آسان تهیه می شود.
بادام زمینی ۳ لیوان
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
بادام زمینی ها را پوست بکنید و داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بادام ها کمی ترد و طلایی شوند سپس از روی حرارت بردارید و داخل میکسر بریزید و نمک اضافه کنید.
روغن مایع را به بادام های بو داده اضافه کنید سپس میکسر را روشن کنید تا بادام ها بافتی نرم و خمیری پیدا کنند ( در مدتی که بادام ها را با میکسر میزنید چند بار دستگاه را خاموش کنید و با قاشق مواد را هم بزنید و مجدد میکس کنید ) ؛ کره بادام زمینی را پس از آماده شدن داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
در صورت تمایل میتوانید روغن بیشتری اضافه کنید ، همچنین میتوانید به کره بادام زمینی مقداری عسل اضافه نمایید ، کره بادام زمینی را میتوانید به همراه نان میل کنید یا در شیرینی ها از آن استفاده نمایید.
منبع: آسمونی
دیدگاه های شما