آموزش درست کردن رولت خرما

بدون دیدگاه

آموزش درست کردن رولت خرما

مواد لازم و طرز تهیه این رولت خوشمزه و مقوی که در ماه مبارک رمضان هم مورد استفاده قرار میگیرد ، در ادامه مطلب برای شما عزیزان آمده است با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد: ۳ پیمانه
کره: سه چهارم پیمانه
پودرقند: یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
شیر: یک دوم پیمانه
خرما: حدود ۵۰ عدد
گردوی خرد شده: ۱ پیمانه
پودر پسته: به مقدار لازم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ: به مقدار لازم

طرز تهیه:

کره و پودر قند را با همزن بزنید، زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده، شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد؛ هسته‌های خرما را درآورده و یک چهارم مغز گردوی در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و به صورت نوارهای ۲ سانتی‌ برش دهید، نوار را یک دور دور خرما بپیچید؛ سفیده را با چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شکر، پودر پسته و گردوی خرد شده و دارچین بغلطانید و در سینی فر  چرب شده قرار دهید، آن‌گاه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید، سپس صبر کنید تا سرد شود و در ظرف بچینید. برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آن‌ها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری نمایید.

 

منبع: زیباشو

دانـــــلود

  • - بازدید: 46

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *