آموزش درست کردن پیراشکی سوسیس

مواد لازم و طرز تهیه این پیراشکی در ادامه مطلب.

مواد لازم:

آرد 2 ليوان
نمك ربع قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن يك و نيم قاشق غذاخوری
آب ولرم ربع ليوان
شير ولرم ربع ليوان

 

طرز تهیه:

آرد و نمک رو توی ظرف ميريزيم. تخم مرغ و روغن رو اضافه ميكنيم.
آب و شير رو اضافه كرده و هم ميزنيم تا خميری شه.
براي سهولت كار ميتونيد همه رو توی غذاساز بريزيد. همين كه خمير شكل گرفت دستگاه رو خاموش كنيد.
توي يک كيسه قرار داده و توی يخچال ميذاريم تا استراحت كنه. نيم ساعت يا يک ساعت.
بعد از اينكه استراحت كرد خمير رو از كيسه خارج ميكنيم.
روی سطح كار آرد ميپاشيم و شروع ميكنيم به ورز دادن خمير. ورز دادن باعث ميشه كه خمير چسبندگيش رو از دست بده و همين سرد بودن خمير هم به كم كردن چسبناكيش كمک ميكنه. پس فقط هر از گاهی مقداری آرد روی سطح كار بپاشيد و ورز بديد.
وقتي خمير فرم گرفت و لطيف شد ديگه آماده استفاده است.
سطح كار رو آرد ميپاشيم و خمير رو با وردنه خيلی نازک پهن ميكنيم.
برش زده و استفاده ميكنيم.
بعد سوسیس رو لای خمیر میزارید مثل شکل(یا سرخ شده یا آب پز بسته به سلیقه شماست). روی خمیر کمی زرده تخم مرغ میزنید تا رنگ طلایی به خودش بگیره.
میتونید داخل فر یا ماکروفر یا حتی داخل قابلمه با شعله خیلی کم بپزید.
در آخر میتونید از سیخ چوبی استفاده کنید تا خوردن سوسیس راحت باشه.
این خودش به عنوان یه غذای انگشتی حساب میشه.

 

منبع: آشپز آنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 980

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *