آموزش درست کردن ماهی سالمون

ماهی سالمون با طعم زیتون و بروکلی: سعی کنید حتما ماهی را در رژیم غذایی خود بگنجانید ، این یک دستور غذایی خوشمزه و متفاوت است که شما را به خوردن ماهی ترغیب می کند.

مواد لازم:

1/4 فنجان زیتون سیاه خرد شده
1 قاشق غذا خوری کیپر * خرد شده 
1 قاشق غذا خوری پوست نازک لیمو
4 قاشق چای خوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
2 خوشه کلم بروکلی تکه تکه شده 
2 حبه سیر، خرد شده
فیله ماهی سالمون  ، 4 قطعه

* کیپر(caper) میوه ریزی در حد یک شکوفه است و جز همیشگی درآشپزی مدیترانه ای ، معمولا در سالاد ، پیتزا و غذاهای گوشتی و سسهای ماکارونی استفاده می شود و مزه جالب و جدیدی دارد ، همچنین مثل زیتون برای تزئین غذا به کار می رود.

طرز تهیه:

در یک کاسه کوچک، زیتون، کیپر، لیمو، 2 قاشق چای خوری از روغن، و ¼ قاشق چای خوری نمک را ترکیب کنید .

1 قاشق باقیمانده روغن زیتون را در یک تابه داغ کنید. بروکلی ها ،سیر ، نصف فنجان آب و نمک و فلفل را اضافه کنید.درپوش را بگذارید و اجازه دهید بپزد تا ز مانی که آب بخارشده و بروکلی ها نرم شوند ، حدود 6 تا 8 دقیقه

در همین حال ، باقیمانده روغن زیتون را در یک تابه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید .هر تکه ماهی را با 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل مزه دار کنید و هر طرف را حدود 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید .حالا مخلوطی که در ابتدا آماده کرده بودید را روی ماهی و بروکلی ریخته  و سرو کنید.

 

منبع: آی بانو

دانـــــلود

  • - بازدید: 21

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

یک پاسخ به “آموزش درست کردن ماهی سالمون”

  1. گلاره گفت:

    چقدر خوب بود خوشمزه شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *