آموزش درست کردن شیرینی توت

مواد لازم و طرز تهیه شیرینی توت در ادامه مطلب.

مواد لازم:

بادام: ۲ لیوان
پودر قند: ۲ لیوان
گلاب: ۸ الی ۱۰ قاشق
شکر: به میزان لازم
خلال پسته: به میزان لازم
تخم خرفه: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای درست کردن شیرینی توت ، بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.

 

منبع: آشپزی رنگین

دانـــــلود

  • - بازدید: 9

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *