آموزش درست کردن کیک های رنگین‌ كمانی بهارى و خوشمزه

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم :

كره: 125 گرم

شكر دانه‌ریز: 200 گرم

تخم‌مرغ: 2عدد

وانیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری

آرد: 220 گرم

بكینگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری

شیر: 125 میلی‌لیتر

روغن مایع: 2 قاشق سوپ‌خوری

رنگ خوراكی: به میزان لازم

طرز تهیه :

1- ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید، داخل قالب‌های مافین را كاغذ مخصوص قرار دهید، آنها را كنار بگذارید.

2- كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و پفكی شوند، تخم‌‌مرغ‌ها را دانه به دانه به مخلوط كره افزوده و پس از اضافه‌كردن هر تخم‌مرغ مواد را هم بزنید تا كاملا یكدست شوند.

3-  وانیل، آرد و بكینگ‌پودر را الك كرده و طی چند مرحله با مخلوط شیر و روغن مایع به صورت متناوب به مخلوط كره و شكر اضافه كنید. به‌آرامی‌ هم بزنید تا مواد یكدست شوند.

4- حالا خمیرها را داخل چند كاسه مختلف بریزید و به هریك رنگ دلخواه را اضافه كنید.

5-  داخل قالب‌ها از هررنگ به دلخواه به ترتیب بریزید و صاف كنید و دوباره خمیر رنگ بعدی را بیفزایید.

6- دوسوم از قالب‌ها را پر كنید و داخل فر به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی كه پخت انجام شود، قرار دهید تا بپزد، سپس مافین ها را از فر بیرون آورده آنها را به صفحه توری منتقل كنید تا كاملا خنك شود. حالا اثر هنری شما آماده است.

نكته:

1- كره و تخم‌مرغ به دمای محیط رسیده باشند.

2- اگر از كاپ كیك‌هایی با ارتفاع بلندتر استفاده كردید، مدت پخت را بیشتر كنید.

 

منبع: برترین ها

دانـــــلود

  • - بازدید: 2,926

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *