آموزش درست کردن كتلت هويج

بدون دیدگاه

آموزش درست کردن كتلت هويج

مواد لازم و طرز تهیه ی این غذای زیبا در ادامه مطلب!

مواد لازم :

 

گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۳۵۰ گرم

هویج: ۱۰ عدد متوسط

پیاز رنده شده: ۱ عدد

آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و زرد چوبه: به میزان لازم

فلفل قرمز و سیاه: به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن

 

طرز تهیه :

هویج را ریز رنده کنید و با بقیه مواد مخلوط و خوب ورز دهید و شکل داده در روغن سرخ کنید . اگر هویج در ضمن رنده شدن آب انداخت برای اینکه کتلت وا نرود کمی از آب آنرا بگیرید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 665

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *