مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!

 

مواد لازم:

  •  پنه: به میزان لازم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  •  خامه: ۴۰ گرم
  • شیر: ۲۰ گرم
  •  پنیر رنده‌شده: ۱۰ گرم
  •  پنیر پارمزان: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  •  برگ ریحان تازه: به مقدار کمی

روش تهیه:

ابتدا پنه را آبکش کرده و سپس شیر، خامه و پنیر رنده شده را درون ماهی‌تابه ریخته و شعله را روشن کرده و وقتی که سس ما خوب حرارت خورد، قارچ،‌ پنه، نمک و فلفل را به آن افزوده و می‌گذاریم تا خوب جا بیفتد، سپس غذا را در بشقابی کشیده و با پنیر پارمزان و برگ ریحان تازه تزئین می‌کنیم.

نکته:

خوب پخته شود تا مزه ی بهتری بگیرد.

دانـــــلود

  • - بازدید: 2,394

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *