آموزش درست کردن لازانیا با تخم مرغ

مواد لازم و طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ را در ادامه مطلب مشاهده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر :

گوشت چرخ کرده = 20 گرم

سوسیس یا ژامبون = 100 گرم

سیر = 4 حبه

سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری = 100 گرم

پنیر صبحانه = 200 گرم

گوجه فرنگی = 3 عدد

لازانیا یک بسته = 500 گرمی

پیاز کوچک = یک عدد

تخم مرغ = 2 عدد

پنیر پیتزا = 100 گرم

کره و روغن = به میزان لازم

سس سفید = یک لیوان

طرز تهیه :

ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
گوشت را اضافه کرده و گوجه‌ها را فیله کرده و خرد کنید.

ژامبون‌ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخم‌مرغ‌ها را آب پز کرده و حلقه‌ای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.

بعد ورقه‌های تخم‌مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزی‌های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقه‌های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.

سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.

 
منبع : چهاردیواری جام جم

دانـــــلود

  • - بازدید: 8

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *