اگر در جستوجوی یک غذای مغذی، رژیمی و مفید برای وعدههای غذایی در فصل زمستان هستید، پیشنهاد میکنم برای یک بار هم که شده کباب رنگی را امتحان کنید. این غذا از آن جهت که مخلوطی از سبزیجات و پروتئین حیوانی است میتواند بهترین انتخاب برای افرادی باشد که علاوه بر آنکه دوست دارند رژیم غذایی کنترل شده داشته باشند به تنوع غذایی نیز اهمیت میدهند.
مواد لازم:
روش تهیه:
سینه مرغ را به قطعات مربعی کوچک ببرید، سپس یک عدد کدوی درشت را خرد کنید و آن را کنار بگذارید. لازم نیست پوست کدو را بگیرید فقط کافی است کدو را به خوبی بشویید و آن را خرد کنید.
انتخاب فلفل دلمهای با رنگهای قرمز یا نارنجی میتواند جلوه زیبایی به کباب رنگی شما بدهد، بنابراین فلفل دلمهای قرمز را نیز خرد کرده و پس از آن قارچها را به دو نیم تقسیم کنید.
در این مرحله سس غذا را آماده کنید. آب لیمو ترش را با روغن زیتون، نمک و فلفل و پودر آویشن مخلوط کنید و تمامی مواد را درون سس بریزید و به خوبی آن را هم بزنید. این مخلوط را به مدت یك ساعت درون این سس بخوابانید و پس از آن، مواد را یکی در میان به سیخهای چوبی بکشید و به مدت 30 دقیقه روی زغال، کبابی کنید.
نکته:
یکی دیگر از سبزیجاتی که میتوانید از آن برای تهیه کباب رنگی استفاده کنید سیبزمینی است. برای این کار میتوانید سیبزمینی را پیش از به سیخ کشیدن آبپز کنید و بعد آن را به سیخ کشیده و روی حرارت قرار دهید.
یکی از بهتریــن و کاملتریــن چاشنیهابرای این غذا تهیه سالاد سبزیجات است. برای تهیه این سالاد کافی است ذرت آبپز شده، هویج نگینی شده، کلم بروکلی، فلفلدلمهای نارنجی و سبز نگینیشده، کلم خرد شده و گوجه مینیاتوری را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را با 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ترکیب کنید. برای مزهدار شدن این سالاد میتوانید از آویشن استفاده کنید.
دیدگاه های شما