آموزش درست کردن واویشکا

مواد لازم و طرز تهیه به همراه زمان آماده سازی و پخت در ادامه مطلب.

آماده سازی: 15 دقیقه
پخت: 60 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

سیر: 2 عدد

پیاز بزرگ: 1 عدد

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی خرد شده: 3 عدد

آب: 1/2 لیوان

تخم مرغ: 1 عدد

زردچوبه: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

گرد غوره: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه واویشکا:

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.

بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.

بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

در این مرحله میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

این غذای گیلانی با برنج سفید خورده میشود.

 

منبع: بریونی

دانـــــلود

  • - بازدید: 119

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *