مواد لازم و طرز تهیه به همراه زمان آماده سازی و پخت در ادامه مطلب.
آماده سازی: 15 دقیقه
پخت: 60 دقیقه
سیر: 2 عدد
پیاز بزرگ: 1 عدد
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده: 3 عدد
آب: 1/2 لیوان
تخم مرغ: 1 عدد
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
گرد غوره: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.
بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
در این مرحله میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
این غذای گیلانی با برنج سفید خورده میشود.
منبع: بریونی
دیدگاه های شما