آموزش درست کردن سالاد كاپریس، ساده و خوشگل

مواد لازم و طرز تهیه این سالاد ساده در ادامه مطلب!

مواد لازم:

گوجه فرنگی درشت: 2 عدد

پنیر موتزارلا: 200 گرم

ریحان: یك دسته كوچك

نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

گوجه‌فرنگی را به ضخامت 5 میلی‌متر ورقه‌ورقه كرده و سر و ته آن‌ را دور بیندازید.

گلوله‌های پنیر را از آب درآورده و خشك كنید، سپس آنها را به ضخامت گوجه‌فرنگی‌ها ورقه‌ورقه كنید.

برگ‌های ریحان را از ساقه جدا كنید. در یك بشقاب یك لایه گوجه‌فرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. كمی نمك و فلفل سیاه نیمكوب روی آن بپاشید و برگ‌های ریحان را روی آن بچینید. كمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو كنید.

فوت آشپزی!

1- برای پر بارتر کردن این سالاد می‌توانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقه‌حلقه و سس خردل استفاده كنید.

2- برای تهیه این سالاد از گوجه‌فرنگی سفت و رسیده استفاده كنید تا دانه‌های آن از درون گوجه‌فرنگی خارج نشود.

 

منبع: برترین ها

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,003

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *