طرز تهیه ی این پنکیک خوشمزه در ادامه مطلب ، با ما همراه باشید…
1- در ظرف بزرگی آرد، شكر و پودر دارچین را مخلوط كرده و كنار بگذارید.
2- تخممرغ و شیر را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه كره آبشده اضافه كنید.
3- مخلوط شیر و تخممرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و خوب بزنید تا یكدست شود.
4- از مایه پنكیك به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یك طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.
5- سس را آماده كرده، با پنكیك سرو كنید، برای سس این كرپ از سیروپ افرا استفاده میكنند كه میتوان به جای آن از مخلوط عسل و كمی آبجوش استفاده كرد.
دیدگاه های شما