آموزش درست کردن پنكیك سیب با عسل

طرز تهیه ی این پنکیک خوشمزه در ادامه مطلب ، با ما همراه باشید…

مواد لازم:

  •  آرد: 200 گرم
  •  شكر: 100 گرم
  •  تخم‌مرغ: یك عدد
  •  شیر: 200 میلی‌لیتر
  •  سیب: 2 عدد، رنده شده
  •  كره: یك قاشق سوپ‌خوری
  •  دارچین: یك قاشق چای‌خوری
  •  عسل: به میزان لازم
  •  كمی آب جوش برای رقیق كردن عسل در صورت دلخواه

 

روش تهیه:

1- در ظرف بزرگی آرد، شكر و پودر دارچین را مخلوط كرده و كنار بگذارید.

2- تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه كره آب‌شده اضافه كنید.

3- مخلوط شیر و تخم‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و خوب بزنید تا یكدست شود.

4- از مایه پنكیك به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یك طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.

5- سس را آماده كرده، با پنكیك سرو كنید، برای سس این كرپ از سیروپ افرا استفاده می‌كنند كه می‌توان به جای آن از مخلوط عسل و كمی آب‌جوش استفاده كرد.

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,508

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *