آموزش درست کردن پاستیل

یک دیدگاه

آموزش درست کردن پاستیل

مواد لازم و طرز تهیه پاستیل سیب در ادامه مطلب.

مواد لازم:

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری
آب: 90 میلی لیتر
شکر: 220 گرم
آب سیب: 90 میلی لیتر
آب لیمو تازه: یک قاشق چای خوری
پوست لیمو رنده‌شده: یک قاشق چای خوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم

طرز تهیه:

1- پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، ‌طوری‌که مواد تغییر رنگ ندهد.

2- مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل‌شده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

3- حالا می‌توانید پاستیل ها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.

 

منبع: برترین ها

دانـــــلود

  • - بازدید: 960

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

یک پاسخ به “آموزش درست کردن پاستیل”

  1. رامین گفت:

    خیلی خراب است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *