طرز تهیه دسر نارنگی

بدون دیدگاه

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب !!

مواد لازم برای تهیه دسر نارنگی :

نارنگی پوست کنده = ۱ فنجان

پرتقال پوست کنده =  ۱ فنجان

موز حلقه شده = ۱ فنجان

 آناناس خرد شده = ۱ فنجان

خلال بادام = ۱۰۰ گرم

گردوی تازه پوست کنده = ۱۵۰ گرم

پودر نارگیل = ۱۰۰ گرم

خامه = ۳۰۰ گرم

پودر قند = ۱۵۰ گرم

عرق بهار نارنج = ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه دسر نارنگی :

خامه و پودر قند را خوب میزنیم تا فرم بگیرد. در یک کاسه پودر نارگیل، نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، خلال بادام، گردوی خرد شده را همراه عرق بهار نارنج مخلوط کرده بطوریکه میوهها له نشوند و خامه فرم گرفته را به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایهدار ریخته و با کمی آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایهدار ریخته و با کمی پودر پسته روی آن را تزئین میکنیم. برای زیباترشدن، نارنگی و پرتقالها را دانه دانه پوست کنده و از وسط هر قاچ را به دو قسمت تقسیم میکنیم .

دانـــــلود

  • - بازدید: 886

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *