روش درست کردن سوپ پیاز

بدون دیدگاه

هرچه تعداد مواد اولیه یک غذا کمتر باشد، تهیه آن دشوارتر است. سوپ پیاز از آن دسته غذاهایی است که مواد تشکیل‌دهنده کمی دارد، اما اگر خوب عمل بیاید، بی‌نظیر است. تنها مزه این سوپ نیست که مهم است، پیاز موجود در این سوپ سموم بدن را دفع می‌کند و برای افراد سرماخورده فوق‌العاده است. پیاز در این پیش‌‌غذا سرخ شده نیست بلکه به آرامی تفت داده می‌شود تا کاراملی شود. روی صحبتم با کسانی است که پیازخور نیستند، امتحان این سوپ را از دست ندهید.

 

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  1. کره گیاهی: ۳۰ گرم، ۲ قاشق غذاخوری
  2. روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری، ۳۰ میلی‌لیتر
  3. پیاز درشت: ۳ عدد، خلالی ریز
  4. شکر: یک قاشق چای‌خوری
  5. آرد: یک قاشق غذاخوری
  6. آب قلم: نیم لیتر
  7. نان باگت: ۴ برش
  8. پنیر موتزارلا: ۴ قاشق غذاخوری، رنده شده
  9. نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه:

۱- کره و روغن را در یک قابلمه بزرگ داغ کرده و پیاز را در آن بریزید. شعله را تا آنجا که ممکن است کم کنید تا پیاز در مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت به آرامی تفت خورده و کاراملی شود. گهگاه آن را هم بزنید تا مایه یکدستی تهیه شود.

۲- پیاز را در یک گوشه ظرف جمع کنید و آن قسمت را از روی حرارت کنار بکشید، شعله را زیاد کنید و شکر را در روغن بریزید، کمی صبر کنید تا شکر ذوب شده و رنگ بگیرد، سپس آن را با پیاز مخلوط کنید. آرد را اضافه کرده و با حرارت متوسط یک دقیقه تفت دهید.

۳- آب قلم یا ۲ عدد قرص عصاره بره حل شده در نیم لیتر آب جوش را اضافه کنید. هنگامی که به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۴۰ دقیقه آن را بپزید.

۴- روی هر برش نان یک قاشق غذاخوری پنیر ریخته و آنها را در فر گریل کرده، نمک و فلفل‌ سوپ را اندازه کنید. سوپ را برای هر نفر در کاسه کشیده و یک عدد از نان‌ها را روی آن بگذارید و سرو کنید.

نکات آشپزی:

۱- از پیاز سفید استفاده کنید.

۲- بهترین نوع کره، کره گیاهی لیوانی است که عطر خوبی دارد.

۳- اگر شکر زیاد سرخ شود، تلخ می‌شود. پس این کار را به دقت انجام دهید.

۴- سوپ را با لیموترش سرو کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 2,309

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *