شاید با خواندن این دستورغذایی پیش خودتان بگویید که اضافه کردن قارچ به مایه برگر چه فایدهای دارد؟ باید بگویم با این کار اول اینکه طعم گوشت بهتر میشود، دوم اینکه بافت گوشت نرمتر میشود، سوم اینکه از درست کردن سس قارچ خلاص میشوید و چهارم و مهمتر از همه اینکه درصد چربی مضر و کلسترول غذا پایین آمده و خوراکی سلامت از گوشت قرمز خواهید داشت. با این اوصاف فکر نمیکنید اضافه کردن قارچ به مایه گوشت بهتر است؟
مواد لازم برای ۴ نفر:
روش تهیه:
۱- پیاز و قارچ را در غذاساز پوره کنید، سپس آن را با گوشت، پودرنان، سبزی و رب گوجهفرنگی مخلوط کرده و ورز دهید تا یکدست شود، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۲- مایه گوشت را به ۴بخش تقسیم کنید. دستهای خود را آردی کرده و هربخش را به شکل همبرگر درآورید. برگرها را در یک سینی چیده و روی آن سلفون کشیده و ۳۰دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
۳- روغن را در یک تابه داغ کرده و هرطرف برگرها را ۵دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید. بعد آن را با نان و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
نکات:
vaghean sayte khobi darin .man az bishtar matalebesh estefade mikonam .merciiiiiiiiiiiiiii
سلام ..ممنون..خوشحالیم که مطالب سایت مورد پسند واقع شده
موفق باشید