مدیترانه نزدیکترین محل به خاورمیانه است و بالطبع از نظر فرهنگ غذایی تاثیر فراوانی از آن گرفته است. این منطقه بارور و حاصلخیز سرشار از انواع سبزیجات و گیاهان بوده و از نظر دامی هم غنی است. عامل اصلی طعم در مزه خوش این کباب، زیتون است که در سواحل مدیترانه به وفور یافت میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
روش تهیه:
۱- همه مواد را به جز نمک با هم مخلوط کنید و گوشت را حداقل یک ساعت در مایه بخوابانید.
۲- گوشت را از مایه درآورده و با زیتون، یکی در میان به سیخ بکشید. گوشت را روی منقل کباب کنید، شعله باید ملایم باشد تا زیتونها نسوزد. کباب را کمی نمک پاشیده و با نان، چلو یا پاستا سرو کنید.
نکته:
اگر به آویشن تازه دسترسی دارید یکی، دو شاخه از آن را داخل مایه گوشت بیندازید.
دیدگاه های شما