مدیترانه نزدیک‌ترین محل به خاورمیانه است و بالطبع از نظر فرهنگ غذایی تاثیر فراوانی از آن گرفته است. این منطقه بارور و حاصلخیز سرشار از انواع سبزیجات و گیاهان بوده و از نظر دامی هم غنی است. عامل اصلی طعم در مزه خوش این کباب، زیتون است که در سواحل مدیترانه به وفور یافت می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

  • راسته گوساله: ۶۰۰ گرم، خرد شده
  • روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه
  • زیتون سیاه: ۱۰۰ گرم، بدون هسته
  • پودر آویشن: ۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک‌قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه، خرد شده
  • نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- همه مواد را به جز نمک با هم مخلوط کنید و گوشت را حداقل یک ساعت در مایه بخوابانید.

۲- گوشت را از مایه درآورده و با زیتون، یکی در میان به سیخ بکشید. گوشت را روی منقل کباب کنید، شعله باید ملایم باشد تا زیتون‌ها نسوزد. کباب را کمی نمک پاشیده و با نان، چلو یا پاستا سرو کنید.

نکته:

اگر به آویشن تازه دسترسی دارید یکی، دو شاخه از آن را داخل مایه گوشت بیندازید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 550

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *