طرز تهیه حلوای آرد گندم

بدون دیدگاه

حلوای آرد گندم

مواد لازم و طرز تهیه این حلوای خوشمزه و مخصوص ماه مبارک رمضان در ادامه مطلب برای شما آماده شده است ، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد گندم: 500گرم

شکر: 380 گرم

زعفران ساییده شده: یک قاشق چای خوری

مارگارین: 500 گرم

آب:2 لیوان سر پر

گلاب: یک پیمانه

طرز تهیه:

آب و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه می‌کنیم و در آخر گلاب را می‌ریزیم و بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت برمی‌داریم تا از داغی بیفتد (در حد ولرم کفایت می‌کند.)

مارگارین را در قابلمه مناسبی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود و بعد آرد را که بهتر است اَلک شده باشد کم کم اضافه می‌کنیم. حرارت را کم می‌کنیم و آن را مرتب هم می‌زنیم تا رنگ آرد کاملا خرمایی شود و بوی عطر آن به مشام برسد ( اگر با حرارت بالا این عمل انجام شود، آرد می‌سوزد و حلوای تلخی به دست می آید). سپس ظرف را از روی حرارت برمی‌داریم. یک دقیقه صبر می‌کنیم تا از داغی بیافتد بعد شربت را داخل آن می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند. اگر حلوا کمی شل بود می توانیم ۱ تا ۲ دقیقه دیگر ظرف را روی حرارت قرار دهیم.

(بعد از اضافه کردن شربت نباید حلوا را روی حرارت قرار داد، زیرا باعث خشک شدن آن می‌شود). حلوا را در دیس می‌کشیم و با سر قاشق یا انواع قالب‌ها آن را تزیین می‌کنیم و در آخر قدری پودر پسته و یا پودر نارگیل روی آن می‌پاشیم.


منبع: همشهری آنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 76

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *