طرز تهیه چای سرد (یخ چای)

بدون دیدگاه

طرز تهیه چای سرد (یخ چای)

مواد لازم و طرز تهیه چای سرد در ادامه مطلب.

مواد لازم:

چای کیسه ای: یک عدد
لیمو ترش تازه: یک عدد
شکر یا عسل: یه میزان لازم

طرز تهیه:

چای را به روش معمول دم کنید. تفاله و یا تی بگ را از ان جدا کرده و اجازه دهید چای خنک شود. دو لیوان اب سرد و برحسب ذائفه تان به ان شکر و ابلیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید، یکی دو ساعت شربت را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. در موقع سرو کردن لیوان را با یخ و برشهای نارک لیمو ترش پرکنید. شربت را درلیوان ریخته میل کنید.(من معمولا از یک عدد لیمو سبز درشت استفاده میکنم و برای حفظ خواص لیمو ترش، انرا در لحظه سرو کردن به شربت اضافه میکنم)

نکات:

1- چای دم کشیده را میتوانید در یک بطری دردار برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید، و هر لحظه شربت را به صورت فوری و تازه با تنوعی که دم دست دارید اماده کنید.

2- در تهیه این شربت بهتر است از چای مرغوب استفاده کنید، چون چای نامرغوب با ماندن در یخچال تغییر رنگ میدهد.

3- برای داشتن یک نوشابه سلامت تر میتوانید از ترکیب چای سبز به جای چای معمولی و عسل به جای شکر استفاده کنید.

 

منبع: برترین ها

دانـــــلود

  • - بازدید: 89

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *