طرز تهیه دسر گریپ فروت

بدون دیدگاه

طرز تهیه دسر گریپ فروت

روش تهیه دسر گریپ فروت ساده است و برای درمان انواع بیماری‌های زمستانی کاربرد بسیار دارد. روش تهیه و مواد لازم در ادامه مطلب.

مواد لازم:

گريپ فروت بزرگ: 3 عدد

شكر قهوه ای: سه قاشق غذاخوری

كره: يک قاشق غذاخوری؛ به قطعات نازک بريده شود

پودر دارچين: يک چهارم قاشق چای خوری

پودر جوز هندی تازه: يك چهارم قاشق چای خوری

طرز تهيه:

قفسه فر را حدود 12 تا 13 سانتي‌متري گريل قرار دهيد. گريل را از قبل گرم كنيد.

با استفاده از يك چاقو پوست گريپ فروت ها را به صورت كامل همراه با تمام سفيدي هاي متصل به آن بگيريد و هر كدام از آن‌ها را به 4 قسمت مساوي به صورت حلقه اي برش دهيد.

گريپ فروت هاي حلقه شده را درون ظرف پخت به صورت يك لايه بچينيد روي هر كدام از آن‌ها يك و نيم قاشق چاي خوري شكر قهوه اي، چند نقطه كره و نيز مقداري پودر دارچين و جوزهندي بريزيد.

گريپ فروت ها را به مدت 8-6 دقيقه يا تا زماني كه حباب‌دار شده و شروع يه قهوه اي شدن كنند گريل كنيد.

آب حاصل ار گريل شدن را روي هركدام از حلقه هاي گريپ فروت بريزيد.

منبع: همشهری آنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 60

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *