طرز تهیه سمبوسه

بدون دیدگاه

طرز تهیه سمبوسه

مواد لازم و طرز تهیه سمبوسه در ادامه مطلب.

مواد لازم:

فلفل دلمه ای یا جعفری خردشده: سه قاشق غذاخوری
روغن: چهار فنجان
پیاز: دو عدد
گوشت چرخ کرده: یک کاسه ماست خوری
رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
نان لواش نرم: 300 گرم
سیب زمینی: 800 گرم
نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

چهار عدد سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده، با یک فنجان روغن و کمی نمک سرخ می‌کنیم. برای رنگ بهتر، کمی زردچوبه نیز اضافه می‌کنیم.

سیب‌زمینی‌ها را کنار گذاشته، با روغن باقیمانده از آن، دو عدد پیاز را سرخ می‌کنیم. سپس سه قاشق رب گوجه و بعد گوشت چرخ‌کرده را همراه کمی نمک و مقدار زیادی فلفل اضافه کرده، تفت می‌دهیم. در آخر فلفل دلمه‌ای یا جعفری خردشده را نیز اضافه می‌کنیم.

سیب‌زمینی سرخ‌شده را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه سمبوسه آماده شود. شعله را خاموش می‌کنیم.

نان لواش نرم (و یا خمیر نازک بست بندی شده موجود در بازار) را به صورت مستطیل (به ابعاد حدود 12 در 30 سانتی‌متر) می‌بریم و دو قاشق مایه سمبوسه در یک گوشه آن می‌گذاریم.

سمبوسه ها را مطابق شکل به صورت سه گوش می پیچیم.

طرز تهیه سمبوسه

سه فنجان روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده، دو طرف سمبوسه‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

 

منبع: تبیان

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,602

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *