طرز تهیه لبو کبابی با سس خامه ای شوید و پسته

مواد لازم و طرز تهیه لبو کبابی با سس خامه ای شوید مخصوص ۴ نفر برای میان وعده در ادامه مطلب.

موادلازم:

یک کیلو لبو پوست کنده و خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی نمک
۵۵ گرم پنیر بز
یک چهارم فنجان ماست یونانی بدون چربی
یک قاشق غذاخوری شوید تازه ریزشده
۲ قاشق چایخوری موسیر خردشده
یک چهارم فنجان پسته خردشده

طرز تهیه:

1- فر را از قبل با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (232 درجه سانتی گراد) گرم می کنیم
2- لبوها را خردکرده، سپس ورق فویل آلمینیومی را پهن کرده و آنها را روی آن می‌چنیم. با روغن زیتون و نمک می‌پوشانیم. فویل را کاملا دور لبوها پیچانده و به مدت ۲۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا کاملا ترد شوند.
3- در همین فاصله، پنیر بز، ماست یونانی، شوید، موسیر، کمی نمک برای مزه‌دار کردن مواد و یک چهارم فنجان آب را در مخلوط‌کن بریزید تا سس رقیقی حاصل شود. لبوها را از فر خارج کرده و در ظرفی بچینید و هنگام سرو، کل سس را روی لبوها ریخته و پسته‌ها را روی آن بپاشید.

 

منبع: آی بانو

دانـــــلود

  • - بازدید: 182

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *