برنجک یکی از هله هولههای سالم است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید.
زمان آماده سازی: 250 دقیقه و زمان پخت: 30 دقیقه.
برنج ایرانی: 50 گرم
روغن: یک قاشق سوپخوری
شیر: یک لیوان
نمک ماسهای: نصف قاشق سوپخوری
ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسهای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.
داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
برای بودادن برنجها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.
منبع: همشهری آنلاین
عالی بود مرسی