مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!
آرد برنج: یك پیمانه
شكر: یك پیمانه
هل: یك قاشق چایخوری
روغن مایع: سهچهارم پیمانه
آب: 2 پیمانه
گلاب: یكچهارم پیمانه
محلول زعفران: یكدوم قاشق چایخوری
1- روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، آرد برنج را الک کرده و داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود.
2- شكر را با آب مخلوط كرده، روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید شكر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید.
3- آرد را بعد از سرخ شدن از روی حرارت برداشته و الك كرده و هل را اضافه كنید.
4- شربت آماده را به تدریج درون آن ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یكدست شده و به اصطلاح به روغن بیفتد.
1- برای خوب شدن حلوا، سرخ شدن آرد مهم است و باید در حدی باشد كه رنگ آن طلایی و بوی خامی آرد گرفته شود، در غیر این صورت حلوا خوب روغن نمیاندازد و خوشطعم نمیشود.
2- بعد از ریختن شربت، نباید حلوا را زیاد روی حرارت گذاشت، زیرا شربت میسوزد و حلوا خشك و سفت میشود.
3- حلوای گرم را روی نان میكادو بمالید و بلافاصله آن را رول كنید، سپس بعد از خنك شدن برش بزنید.
4- این حلوا را می توان با انواع نانها سرو كرد.
منبع: برترین ها
دیدگاه های شما