طرز تهیه گمج کباب

بدون دیدگاه

طرز تهیه گمج کباب

این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته می‌شود.
آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

مواد لازم:

گوشت (خورشتی و بدون چربی): 200گرم

گردو: 50گرم

سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده): يك پیمانه

پیاز (خلالی شده): نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

رب انار (ترش): 2 قاشق غذاخوری

آب: نصف پیمانه

آب انار (ترش): 2قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه‌ای مناسب گوشت‌های خرد شده را با مقدار كمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه كنید و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.

نكات:

1- این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.

2- به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه می‌كنند.

3- برخی افراد پیاز را رنده كرده و بعد به غذا اضافه می‌كنند.

4- این غذای خوشمزه را با كته سرو كنید.

 

 

 

منبع: سوران

دانـــــلود

  • - بازدید: 9

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *