این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود.
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
گوشت (خورشتی و بدون چربی): 200گرم
گردو: 50گرم
سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده): يك پیمانه
پیاز (خلالی شده): نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
رب انار (ترش): 2 قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
آب انار (ترش): 2قاشق سوپخوری
ابتدا در قابلمهای مناسب گوشتهای خرد شده را با مقدار كمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب انار به گوشت اضافه كنید و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده میشود.
1- این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
2- به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه میكنند.
3- برخی افراد پیاز را رنده كرده و بعد به غذا اضافه میكنند.
4- این غذای خوشمزه را با كته سرو كنید.
منبع: سوران
دیدگاه های شما