مواد لازم و طرز تهیه مربای تمشک در ادامه مطلب.
تمشک: نیم کیلو
شکر: نیم کیلو
گلاب: به میزان لازم
روی تمشک ، شکر بپاشید و صبر کنید چند ساعتی بماند اگر تمشک آبدار باشد نیازی به اضافه کردن آب ندارد ولی اگر تمشک کم آب و خشکتر بود ،شبیه همین تمشکهای مناطق کوهستانی مقداری آب اضافه کنید و روی شعله گذاشته تا زمانی که پخته و قوام بیاید در آخر مقداری گلاب اضافه کنید چون تمشک مزه ترش دارد نیازی به اضافه کردن آبلیموهم نیست و شکرک نمیزند . این مربا همراه با انواعی از دسر و بستنی و شیربرنج و… بسیار خوشمزه است.
منبع: آشپزی رنگین
دیدگاه های شما