طرز تهیه مربای تمشک

بدون دیدگاه

طرز تهیه مربای تمشک

مواد لازم و طرز تهیه مربای تمشک در ادامه مطلب.

مواد لازم:

تمشک: نیم کیلو

شکر: نیم کیلو

گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه:

روی تمشک ، شکر بپاشید و صبر کنید چند ساعتی بماند اگر تمشک آبدار باشد نیازی به اضافه کردن آب ندارد ولی اگر تمشک کم آب و خشکتر بود ،شبیه همین تمشکهای مناطق کوهستانی مقداری آب اضافه کنید و روی شعله گذاشته تا زمانی که پخته و قوام بیاید در آخر مقداری گلاب اضافه کنید چون تمشک مزه ترش دارد نیازی به اضافه کردن آبلیموهم نیست و شکرک نمیزند . این مربا همراه با انواعی از دسر و بستنی و شیربرنج و… بسیار خوشمزه است.


منبع: آشپزی رنگین

دانـــــلود

  • - بازدید: 192

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *