طرز تهیه کاپ کیک انار

بدون دیدگاه

طرز تهیه کاپ کیک انار

مواد لازم و طرز تهیه کاپ کیک انار ویژه شب یلدا در ادامه مطلب.

مواد لازم:

آرد 2 و نیم لیوان

شکر 1 و 3/4 لیوان

کره 2 قاشق غذاخوری

دانه انار 1 لیوان

شیر 1 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

تخم مرغ 4 عدد

روغن مایع 3/4 لیوان

اسانس وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه:

فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت کم همزن 2 دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند ، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید ).

پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک خوب یکدست شود ، داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.

پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و دانه های انار تزیین و سرو کنید.

 

منبع: ایران کوک

دانـــــلود

  • - بازدید: 67

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *