آموزش درست کردن کالباس خانگی

بدون دیدگاه

آموزش درست کردن کالباس خانگی

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

شير خشک ( قنادی) :1 پيمانه
آرد سفيد: نصف پيمانه
يخ حدودا :2 پيمانه
سينه مرغ خام بزرگ: 1 عدد
نمک فلفل پودر خردل زنجفيل: كمی
قارچ برش داده شده و پسته: به ميزان دلخواه
سیر :به میزان دلخواه

طرز تهیه:

سينه مرغ را با ميكسر خوب له ميكنيم. آرد و پودر شير را اضافه ميكنيم خوب با دست ورز ميديم تا يكنواخت بشه. ادويه هاي مورد نظر رو اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم. يخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم . نيازي نيست كه يخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط ميكنيم. . خمير آماده شده را درون كيسه پارچه اي كه دوختيم ميريزيم. كيسه مورد نظر باريك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعيين ميكند. بهتره كه قطر كيسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهاي كيسه را محكم ميكنيم به طوري كه خمير كاملا درون كيسه متراكم و فشرده باشد. . كيسه حاوي خمير كالباس رو يه مدت 10 دقيقه درون آب در حال جوش قرار ميديم. و سپس از روي حرارت بر ميداريم و صبر ميكنيم خنک شود سپس كيسه را به مدات 1 شب در فريزر قرار ميديم و بعد 1 شب هم در يخچال قرار ميديم . كالباس آماده برای برش زدن است.

 

منبع: آشپزآنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 377

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *