طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر

بدون دیدگاه

طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر

مواد لازم و طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر در ادامه مطلب

مواد لازم:

قارچ 12 عدد

نان تست 6 عدد

کره 4 قاشق غذاخوری

سس مایونز 3 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

پنیر موزارلای رنده شده 6 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز خرد شده و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید تا اب قارچ کشیده شود.

سس مایونز و برگ گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید ، روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس قارچ های تفت خورده را اضافه کنید ، باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید سپس هر ساندویچ را از وسط به دو قسمت برش بزنید (به صورت اریب برش بزنید تا ساندویچ مثلثی شود ، با نصف کردن هر ساندویچ 6 ساندویچ خواهید داشت).

داخل ماهیتابه کره و کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، ساندویچ ها را داخل ماهیتابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

نکته:

بهترین روش برای آماده سازی این اسنک ها استفاده از ساندویچ ساز است ، میتوانید از مواد دیگری مانند کالباس خرد شده ، فلفل دلمه ای و … در تهیه این اسنک استفاده کنید ، به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا هم میتوانید استفاده کنید.

 

منبع: ایران کوک

دانـــــلود

  • - بازدید: 265

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *