مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!

 

مواد لازم:

  •  چای سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  •  هل: 3 یا 4 دانه
  •  دارچین: یك چوب كوچك
  •  زنجبیل: كمتر از یك قاشق چای‌خوری
  •  شیر: نصف لیوان
  •  عسل: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه: 

1 – ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت 5دقیقه دم بكشد، سپس شیر را حرارت داده و داغ كنید.

2 – در مرحله بعد عسل را ته لیوان بریزید، شیر داغ و سپس چای دم كشیده شده را به آن اضافه كنید.

نكته سلامت:

افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم‌های مجرای گوارشی به هضم و جذب مواد غذایی کمک می‌کند و نیرو بخش است.

دانـــــلود

  • - بازدید: 616

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *