معمولا برای درست کردن دسرها وقتی قرار است از موز استفاده کنیم، آن را تکه تکه کرده یا در مخلوط کن ریخته و با شیر، بستنی یا هر ماده دیگری مخلوط می کنیم. ولی این بار قرار است با استفاده از موز سرخ شده به همراه بادام و بستنی، دسر خوشمزه ای را در این مطلب آموزش دهیم. این دسر طعم و مزه ای متفاوت با آن چه تا به حال خورده اید دارد، که از خوردن آن پشیمان نمی شوید.
۶ عدد موز کوچک
۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه کره
۴ عدد هل(کوبیده شده)
۵۰ گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوستکنده
آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک
۵۰ گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند
۲ قاشق سوپخوری آب پرتقال یا آب آناناس
بستنی وانیلی
۱- موزها را پوست کنده و به صورت طولی به ۲ نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابهای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازهای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.
۲- وقتی موزها پخت، جای آنها را به موز های خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.
مراقب باشید موزها را آنقدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهریشان تغییر کند.
۳- باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانههای هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
۴- پوست رندهشده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این دسر است.
۵- در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.
منبع: آسمونی
دیدگاه های شما