آموزش درست کردن دسر موز

معمولا برای درست کردن دسرها وقتی قرار است از موز استفاده کنیم، آن را تکه تکه کرده یا در مخلوط ‌کن ریخته و با شیر، بستنی یا هر ماده دیگری مخلوط می کنیم. ولی این بار قرار است با استفاده از موز سرخ شده به همراه بادام و بستنی، دسر خوشمزه ای را در این مطلب آموزش دهیم. این دسر طعم و مزه ای متفاوت با آن چه تا به حال خورده اید دارد، که از خوردن آن پشیمان نمی شوید.

مواد لازم:

۶ عدد موز کوچک

۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه کره

۴ عدد هل(کوبیده شده)

۵۰ گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوست‌کنده

آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک

۵۰ گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند

۲ قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال یا آب آناناس

بستنی وانیلی

طرز تهیه دسر موز:

۱- موزها را پوست کنده و به صورت طولی به ۲ نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه‌ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.

۲- وقتی موزها پخت، جای آنها را به موز های خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.

مراقب باشید موزها را آن‌قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری‌شان تغییر کند.

۳- باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانه‌های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

۴- پوست رنده‌شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این‌ دسر است.

۵- در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.

 

منبع: آسمونی

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,339

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *