آموزش درست کردن سوپ آرتیشو

بدون دیدگاه

آموزش درست کردن سوپ آرتیشو

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب.

مواد لازم:

کنسرو مغز آرتیشو: دو قوطی
اسفناج پخته و سرخ شده: نصف لیوان
خامه صبحانه: 100 گرم
سینه‌مرغ: 300 گرم
پیاز: یک عدد
نمک: به میزان دلخواه
شیر: نیم لیتر
آب: یک لیتر
آرد: دو قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم

طرز تهيه:

1- ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیازی که آن را ریز خرد کرده‌ایم داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم و آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا مرغ بپزد.

2- در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد اسفناج و آرتیشوها را اضافه کرده و اجازه می دهیم تمام مواد با هم بجوشند. در این مرحله تمامی مواد را توسط دستگاه برقی میکس می کنیم.

3- آرد را با کره کمی تفت داده و شیر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شوند سپس از صافی رد کرده مایه شیر را به سوپ اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا غلیظ شود. خامه را به مواد اضافه کرده و وقتی که خامه گرم شد سوپ را سرو می کنیم. این سوپ با آب لیمو تازه سرو می شود.

 

منبع: برترین ها

دانـــــلود

  • - بازدید: 40

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *