هوموس يا حمص، در حقيقت نوعي اردور يا پيشغذاست كه ميتوان آن را يكي از جذابيتهاي آشپزي خاورميانه به حساب آورد. سادگي اين رسپي در كنار ويژگيهاي غذايي آن هوموس را تبديل به اردوري كرده است كه به عنوان يك شام سبك در كنار سالاد يا به عنوان يك اسنك ميان وعده براي فرزندانتان بينظير است. هوموس رقيق به عنوان يك سس در كنار گوشت، مرغ و ماهي هم كاربرد دارد.
نخود پخته: 250 گرم
ارده: 12-10 قاشق غذاخوري
آبليمو: 10 قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يكچهارم پيمانه
نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم
پاپريكا: 2 قاشق چايخوري
1 – نخود را با كمي آب باقيمانده از پختش كاملا له كنيد، طوري كه هيچ تكهاي در آن نبوده و پودر شده باشد.
2 – در يك كاسه، ارده و آبليمو را با دوسوم روغن زيتون مخلوط كنيد. خمير نخود را اضافه كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
3 – هوموس را در يك ظرف كشيده و روغن زيتون باقيمانده را روي آن بدهيد. پاپريكا را روي آن پاشيده و سرو كنيد.
1 – نسبت نخود، ارده و آبليمو را بنا به ذائقه خود تغيير دهيد.
2 – كمي جعفري يا گشنيز ساطوري هم ميتوان به هوموس اضافه كرد.
3 – يكي از ويژگيهاي منحصربهفرد ارده آن است كه با آب سفت ميشود!
منبع: برترین ها
دیدگاه های شما